Regisseur
Chris Uytterhoeven

Acteurs
Dirk Anthonis, Els Uyttersprot, Els Van Bael en Joost Van Nuffelen 

Medewerkers
Mieke Van Loo (regieassistentie) - Kristof De Smedt (Productieleiding, Pers & publiciteit, decor) - Dirk Anthonis (Decor)
Hans Verschueren (licht & geluid, decor)

Over het stuk
Jean-Marc heeft eindelijk de knoop doorgehakt. Hij heeft genoeg van de society-kringen waarin hij zich beweegt, van zijn vrouw Veronique met haar hang naar luxe, kortom aan alles en iedereen en daarom heeft Jean-Marc nu een flat gehuurd met de bedoeling om daar een tijdje in z'n eentje te wonen. Jammer genoeg is de telefoon dan aangesloten, zodat de rust, waarop Jean-Marc gehoopt had, al spoedig wreed verstoord wordt door gerinkel. Bovendien neemt zijn buurman, Fred, handelaar in tweedehands autobanden, de vrijheid bij Jean-Marc binnen te dringen om kennis te maken. Fred reageert zeer ontroerd op de moedige beslissing van Jean-Marc, want ook hij bevindt zich in net zo'n situatie met z'n vrouw Mit, zij het op een minder weelderig niveau. Hij besluit bij Jean-Marc in te trekken. Lang duurt hun overwinning niet, want de volgende morgen staat Veronique voor de deur. Jean-Marc wil niets meer met z'n vrouw te maken hebben, maar Fred blijkt het goed met Veronique te kunnen vinden. Als even later ook Mit opduikt, is het viertal weer compleet.


Over het schrijver
Dimitri Frenkel Frank werd geboren in München.
Na zijn diensttijd ging hij in Amsterdam rechten studeren. Maar andere, meer artistieke, aspiraties trokken meer en hij gaf zijn studie op om acteur te worden. Hij speelde een blauwe maandag toneel bij het Nederlands Volkstoneel, maar het was naar zijn eigen zeggen geen groot succes. Het bleek al snel dat Frenkel Frank meer talent had voor schrijven en hij begon scripts te schrijven voor hoorspelen voor de AVRO-radio.